бетано най-добър сайт за слот игри
Футбол

Докаран от Локо в България, осъди ЦСКА за 800 хил. лева

ЦСКА ще претърпи нов тежък финансов удар. “Червените” бяха осъдени от ФИФА да платят сумата от 407 296 евро или около 800 хил. лева на бившия си играч Юнес Бенжелюн, който пристигна в България благодарение на Локомотив Пловдив.



От 21 май тече срок от един месец за плащане веднъж на 355 730 евро на французина и втори път на сумата от 51 566 евро, пише Sportal.bg

Втората част е лихвата, натрупана заради забавянето на плащането в шестте посочени за това дати. Другите претенции на защитника към “червените” са отрязани от ФИФА, но и тази сума не е малка за закъсалия с финансите столичен клуб.

От ФИФА обясняват още, че ако ЦСКА не плати в посочения срок, казусът ще бъде отнесен до Дисциплинарната комисия на централата, която може да наложи сурови санкции на “червените”. Бенжелюн е бил задължен веднага да прати сметките си, на които да му бъдат преведени парите и го е сторил.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker