ЛокомотивТопФутбол

Добри новини от „Лаута“! Наляха втората плоча на южната трибуна

Работата по строителството на стадион „Локомотив“ продължава с пълна сила, установи TribunaPlovdiv.bg. Работниците на „Лаута“ продължават да се трудят неуморно дори в големите юлски жеги.

Вчера беше налята и втората плоча на южната трибуна, която е на кота 4,55 метра. Работниците от фирма „Рудин“ се справят много добре, като вече се вижда голям напредък по трибуната, която ще бъде за гостуващи фенове.
Междувременно продължава и работата по трибуна „Бесика“, където усилено се работи по поставянето на покривната конструкция. След като от едната страна козирката бе поставена, сега скелето ще бъде изместено, за да бъде завършена изцяло покривната част на трибуната.
Очаква се феновете на „смърфовете“ да стъпят на новото бижу в края на месец август или в началото на септември.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker