бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивСъбитияФутбол

Днес представят Едуард Ераносян като новия старши треньор на Локомотив (Пд)!

Днес (31.10) точно в 12:00ч. от ръководството на Локомотив (Пд) ще представят новия си старши треньор Едуард Ераносян.

Както знаете, преди по-малко от 15 дни изкаралият близо 8 месеца начело на тима специалист Илиан Илиев подаде своята оставка след загубата от Локо (ГО) с 2:1.

Това принуди начело на тима като временен вариант да застане Христо Колев-Бащата, който води отбора в три двубоя – равенството срещу Дунав (0:0) и победите над ЦСКА-София (0:1) в шампионата и Оборище (Панагюрище) за Купата (6:0).

На ръководителите на Локомотив (Пд) обаче не им бе нужно много, за да намерят постоянен вариант за постта.

Така в средата на миналата седмица силно се зашумя около името на клубната легенда Ераносян, а и от ръководството на “смърфовете” не отрекоха тези слухове., а напротив – дори ги потвърдиха.

Специалистът дори изгледа и победата на Локомотив (Пд) с 1:0 над ЦСКА-София в срещата от дванадесетия кръг на Първа лига, играна на ст.”Българска Армия”.

Ераносян е свързан с най-големия успех в модерната история на “черно-белите” – спечелването на шампионската титла през сезон 2003/2004г.

Така след близо 12-годишно странстване по чуждестранни и български отбори, Едо се завърща в своя гостоприемен дом и ще опита да лъсне потъмнялата слава на една от марките в българския футбол.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker