бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: ДК реши: Локомотив ще играе без публика три мача, Ботев с 5 хиляди глоба

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз обяви решенията си за прекратения мач между Локомотив и Ботев днес, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Главният съдия Георги Кабаков прекрати двубоя в 41-ата минута заради многобройните хвърлени по терена камъни и бомби от страна на агитката на „черно-белите“.

“Тревожен е случая в Пловдив. ДК се опита да направи анализ на поведението на част от публика на Локомотив Пловдив. Те проявиха изключителна агресивност. От справката, която си направихме усилията да извлечем излиза, че Локо са глобени с 51 хиляди за хвърлени предмети и пиротехника. През този сезон за различни прояви на публиката е названа три пъти с лишаване от домакинство.

20140422_142644 (Copy)

Случая в събота не се повтаря с никой от случаите досега. Заради хвърлени предмети и пиротехника наказваме Локомотив с лишаване от домакинство, но ние го заменяме с мач на закрити врати. Финансовата санкция е 10 000 лева.”, заяви Георги Камишев.

Локомотив се размина с по-сериозна санкция изваждане от групата.

Ботев Пловдив е наказан с общо пет хиляди лева глоба. Също “канарчетата” печелят битката за Пловдив служебно с 3:0.

20140422_142646 (Copy)

Вижте видео от цялата пресконференция на Георги Камишев в TribunaPlovdiv.bg:

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. До TribunaPlovdiv: Може ли да попитате ДК, как на мача на Ботев на Герена бяха хвърлени две бомбички едната от които гръмна до фотограф, той се изплаши, не е падал на земята, не е викана линейка и т.н.( бях на мача и това стана пред очите ми). На мача Левски – ЦСКА се хвърлиха много,много бомбички, стреляше се с ракети към публиката в “А” и “В” сектор, където имаше много деца. Една от бомбичките на агитката на ЦСКА гръмна в група фотографи, вдигна се много дим, като се разсея се видя, че един лежи на земята, разтичаха се хора започнаха да му помагат и всички видяхме, че нещо му се е случило. Помогнаха му да седне дойде лекар на мотор след това и линейка. Аз бях и на този мач(за последно). Как ситуация като тази не се наказва, а за нашите две бомбички бяхме лишени от домакинство точно за дербито??? Да не повтарям и предните ситуации за които клубът на поиска обяснение от ДК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker