БотевДербито на ПловдивЛокомотивФутбол

ДК наказа Ботев, дербито няма да е в Коматево

Пловдивското дерби няма да се играе в Коматево, ДК наказа Ботев с лишаване от домакинство, пише Гонг.

ДК глоби Ботев с 4000 лева и наказа тима с лишаване от домакинство. Като комисията ще решава къде точно ще се играе дербито. Като решението ще стане ясно утре или в четвъртък.

Шансовете са стадион „Локомотив“ в Пловдив, стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен и стадион „Лазур“ в Бургас.

Освен това Ботев ще трябва да изгради ограда на сектор „А“ на базата в Коматево.

Ето официалният текст на ДК:

За хвърлен предмет, причинил нараняване на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б – предложение 2, ДК налага наказание на ПФК ”Ботев” /гр.Пловидв/ лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 4000 лева.

Само в TribunaPlovdiv.bg: Вижте къде ще се играе Пловдивското дерби, при наказание на Ботев

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

11 Коментара

  1. ЦСКА – Левски са в събота, а ние в неделя. Защо да не е на националния, там терена е хубав. На Лаута терена е като нива и няма да стане хубав мач.

  2. айде стига бе ква е тая омраза толкова,вместо всички да си напрайм густото на мача и да покажем на шибаните шопи кво е истинско дерби ние ще тръгнем пак да се избиваме я в пловдив,я по магистралата ако мача е в бургас примерно,ай стегнете се малко всички подкрепяите си отбора и толкова ! Кур за София !

    1. Заради такива като теб това няма да стане и ще сме в клетката това заслужаваме!!! И като потрошиш после можеш ли да платиш мишко?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg