Ботев ПловдивФутбол

ДК все пак глоби Левски, Ботев отнесе 3000 лева

ДК към БФС наказа Ботев и Левски за двубоя от турнира за Купата миналата сряда. От комисията бяха оставили двубоя за доразглеждане.

Левски беше глобен с 5000 лева и щети, а Ботев с 3000 лева. Припомняме Ви, че феновете на Левски обстрелваха с бомбички и ракети сектора с бултрасите, като една от ракетите падна над оградата на сектора и като по чудо се размина без пострадали.

Ето и решенията на ДК:

За извършени действия от привърженици на ПФК”Ботев” /гр. Пловдив/, които са обществено и спортно неприемливи, на основание чл.6, ДК налага на ПФК ”Ботев” /гр.Пловдив/ имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За многобройни хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК ”Ботев” /гр.Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК ”Левски” имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 3, ДК налага на ПФК ”Левски” имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Задължава ПФК ”Левски” да възстанови щетите нанесени настадиона в кв. Коматево в гр. Пловдив, съобразно чл. 38, ал.1 от ДП на БФС.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Аз преброих 4 запалки хвърлени на терена но тези които ги хвърлиха могат да се открият по трудно. Този дето запали знамето сега да плати глобата от 1 000 лева. Наказанието на гостите е направо смехотворно като се има предвид че се хвърляха бомби и се изстрелваха ракети единствено с цел да бъдат уцелени привърженици на Ботев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker