НационалиФутбол

Шеф в БФС: Касабов е временен президент! Ще има извънреден Конгрес, всякакви кандидатури ще се приемат

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз – Борислав Попов говори веднага, след като Борислав Михайлов подаде своята оставка като президент на БФС.

„На заседанието се реши поради оставката на господин Михайлов, който е основание за свикване на нов изборен Конгрес. Ще се свика нов Изпълнителен комитет на 6 декември, за да се изберат дата и час, да се започне подготовка за нов Конгрес. Процедурата е поне два месеца. Трябва да се състави някакво време, ако има отказ от свикване. Самият Конгрес е поне месец след обнародване на процедурата от Търговския регистър“, започна Попов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Изпълнителният комитет не може да приеме оставка, той само я насочва. Господин Костадинов по Устав е временен президент, но се отказа и със задачата бе нагърбен господин Касабов. Нямам представа кои ще са заместниците. В Търговския регистър ще бъдат поканени всички членове на Изпълкома, с изключение на господин Камен Костадинов, който нелепо си отиде без време. Аз съм назначен. Не съм роден в БФС, няма да ми свърши тук живота. Работил съм на 7 места. Когато бъде одобрена оставката на Борислав Михайлов, ще подам и аз. Дневният ред на Конгреса ще бъде гласуван на Изпълкома, не мога да кажа коя точка коя ще е. Изпълнителният комитет насочва оставката към Общото събрание“, продължи той.
„Последния път господин Михайлов помоли да му бъде приета. Когато реши Изпълкома, ориентировъчно два месеца ще ни трябват да насрочим Конгрес. Ще си свършим работата от гледна точка на закона и устава. 540 клуба ще участват на Конгреса. Подадена оставка е основание за провеждане на извънреден изборен Конгрес. Ще се приемат всякакви кандидатури. Моментът, в който бъде обявен следващият Конгрес, вече съобразно сроковете в устава, ще бъдат издигани кандидатури. Изпълкомът ще определи точките на Конгреса. Не мога да коментирам предположения. Предния път господин Михайлов призова да гласуват неговата оставка“, завърши Борислав Попов.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker