Ботев ПловдивТопФутбол

Директор в Ботев: Един от дългогодишните ни партньори отново е зад отбора на Пловдив

ПФК Ботев обяви добра новина, след като стана ясно, че е подновила своето партньорство с компанията ФИЛКАБ.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ФИЛКАБ е един от дългогодишните партньори на „жълто-черния“ клуб.

През последните 24 години групата компании на ФИЛКАБ развива дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти в сферата на електричеството. Предлагат цялостни решения, компетентна консултация, качествено обслужване и специализиран сервиз. Инженеринговите им услуги намират успешно приложение в сектори като енергетика, строителство, комуникации и съобщения.

Компанията е спечелила мястото си сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и е изградила репутация на надежден и отговорен партньор.

profittips-the best football tips

ФИЛКАБ обръща своя фокус към подрастващите таланти от академията на „Канарчетата“, както и към едно по-устойчиво бъдеще, през специална кампания, засягаща опазването на околната среда. Децата от ДЮШ на Ботев ще станат лицето на кампанията „Ботев Пловдив и ФИЛКАБ: За по-добро утре“, чиято основна цел е популяризирането на отговорността към заобикалящата ни среда, особено сред младото поколение. За кампанията ще бъде създадено ексклузивно дигитално съдържание, с участието и на футболисти от първия отбор на „жълто-черните“.

profittips-the best football tips

Алексей Киричек, Търговски директор на Ботев (Пловдив), споделя: „Благодарим на ФИЛКАБ, един от нашите дългогодишни партньори, че за поредна година застават зад отбора на Пловдив. Вярваме, че една кампания, с поглед към едно по-добро утре, би имала положителен ефект над всички млади хора – не само в „жълто-черния“ клуб, но и извън него. Всички ние, със своите малки и на пръв поглед незначителни действия, може да направим нещо значимо.“
Логото на ФИЛКАБ ще продължи да присъства на официалното прес-пано на Ботев (Пловдив) и през 2023.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker