ЛокомотивФутбол

Диан Колев: DMS е начинът Локомотив да продължи да бъде свободен, силен и независим

Председателят на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев даде интервю за официалния сайт на клуба, в което разясни подробности за стартиралата вчера DMS кампания с SMS на номер 17 777. Адвокат Колев сподели и очакванията си от предстоящото днес дерби срещу шампиона на България Лудогорец.

– Г-н Колев, как се роди идеята за DMS манията в Локомотив?

– За пореден път използвам случая да кажа, че ПФК „Локомотив 1926” Пловдив е първият клуб в България, който се издържа от собствените си фенове. „Сдружение Бъдеще за Локомотив” притежава мажоритарния пакет акции и нищо повече. Оттам нататък трябва да събудим всички локомотивци, за да изненадаме за пореден път дори себе си. Едва ли има „черно-бял” съмишленик измежду нас, който да е вярвал, че след три мача, отбор на няколко седмици, без чужденци, скъпо-платени звезди, с млади и неопитни момчета, ще се намира на това място без загуба. Е, тук сме, стадионът днес няма да събере всички желаещи – заедно направихме немислимото. DMS е нашият отговор към стотиците фенове на Локомотив, които през последния един месец се свързваха с нас и ни питаха как да станат съпричастни към това Локомотив да продължи да бъде свободен, силен и независим. В ерата на новите технологии, това е начинът. Всеки има мобилен телефон под ръка, всеки има възможност да докаже, че се е събудил и е част от нашето огромно семейство.

– Каква е стойността на тези съобщения, каква е тяхната отчетност?

– Обявихме, че всеки SMS струва 1,20 лева с ДДС, като почти цялата стойност отива в касата на Локомотив. Периодично ще отчитаме бройката получени съобщения, съответно и събраните средства. Подчертавам, че всеки, който желае да получи повече информация, е добре дошъл на Лаута. За най-активните ще обмислим и специални начини, за да получат признание и благодарност затова.

– Имате ли предварителни очаквания за активността на феновете на Локомотив?

– Реално погледнато, само във фейсбук страницата ни има около 15 000 привърженици на отбора. Ако всеки един от тях се отчете по веднъж два пъти седмично с DMS съобщение което ще е равно на 2 лева за Локомотив на седмица, това ще докаже, че локомотивският дух наистина е жив и всички сме заедно и сме първи по този път, по който всички привърженици в България трябва да поемат. Нека обаче не забравяме, че ние – привържениците на Локо Пловдив, сме много повече от тези, които са във фейсбук страницата. Ако всеки истински Локомотивец изпраща SMS-и всяка седмица и след всеки страхотен мач на отбора, това ще е достатъчно да продължаваме нагоре по този път. Знаете ли колко обаждания получихме след невероятното гостуване в Хасково. В сектора за гости имаше хиляди усмихнати и ентусиазирани хора, които съм убеден, че тогава щяха да пуснат поне едно съобщение. А на тържествата по-късно из заведенията на Пловдив? Всичко е в ръцете на всеки един от нас. Това е способ, чрез който клубът ще може да е в ръцете и да се издържа от феновете, което пак казвам, съм почти сигурен, че е световен прецедент.

– Какви са очакванията ви за мача срещу Лудогорец днес?

– Знам, че стадионът ще е пълен, а публиката ни ще даде криле на нашите футболисти да изиграят този мач, както предходните три – в мъжка битка и пълно себераздаване. Честно казано, крайният резултат не ме вълнува. Така или иначе, не можем да се мерим по финансовите възможности на най-богатия в момента клуб в България, който показа с играта си че е единственият, заслужаващ да представлява страната си на европейската сцена. Въпреки това Локомотив е по-богат – има многобройна и вярна публика и сърцати футболисти, а Лаута е тежка арена за всеки гостуващ отбор.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg