Локомотив ПловдивФутбол

Диан Колев: Кадровите промени в ръководството не са толкова значими, хората трябва да ни повярват

Председателят на Сдружението „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев даде интервю пред Дарик радио за състоянието на Локомотив, промените в ръководството и феновете на клуба.

“Локомотив продължава подготовка, победата зарадва всички. Има определено разминаване между вижданията на двама души,
ръководството не е от двама човека. Нещата продължават. Всеки един може да замести всеки друг. Кадрови промени в ръководството
не са толкова значими и важни. Никакви други облаги могат да се намират от ръководството на футболен клуб. Негативните неща са повече от положителните.”

“Най-важната задача е осигуряване на финансова стабилност, вижда се, че няма посещаемост на мачовете. Едва ли някой се е надявал на някакво чудо. Забеляза се промяна, надявам се да върнем хората на стадиона. Няма решение, което да се взима от един човек. Имахме разговор с него и преценихме всички заедно, че е необходима промяна. Надявам се представянето срещу Литекс да не е инцидентно и да продължим с добрите игри.”

“Може би няма култура в това да пускаме смси. Клиентите на един футболен клуб са феновете, когато няма подкрепа на феновете по друг начин стоят нещата. Искаме да спасим Локомотив. Средна посещаемост 5000 души на мач е достатъчно да се осигурява отбор, чрез приходи и телевизионния права също. Хората не го чуват ли, но нашата общност. Къде е тази фенска маса имаме я, а феновете не идват. Да съществува Локомотив се изиска много по-малко пари, но трябва хората да идват на стадиона.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker