Ботев ПловдивТопФутбол

ДЗЗД “Колежа”: Новината за евентуално затваряне на сектор “А” на Колежа е фалшива!

ДЗЗД “Колежа” отрече категорично, че сектор “А” на стадион “Христо Ботев” ще бъде затворен за мачовете от европейските клубни турнири.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с разпространените днес, неверни информации, за това че евентуално сектор А на стадион „Христо Ботев“ ще бъде затворен за мачовете на Ботев , от ДЗЗД „Колежа“ искаме да уточним: ТОВА Е ПОРЕДНАТА ФАЛШИВА НОВИНА, пусната от хора, целящи разединение на цялата ботевистка общност.

Всички 4 сектора, със седящи места и всички входове и изходи към тях са въведени в експлоатация през месец април 2023г. По този начин никой няма никакво право да спре достъпа до трибуните и съответно провеждането на футболни срещи и културни мероприятия на най-хубавия стадион в България.

В писмото, което днес се цитира и което ДЗЗД „Колежа“ е входирало в Община Пловдив, там единствено е споменато за помещения, които са в строеж и които не са въведени в експлоатация. Вече три пъти установяваме намеса на нерегламентирани външи лица в тези помещения, за което сме уведомили ДНСК, МВР и прокуратурата.

profittips-the best football tips

Уважаеми Ботевисти, това няма нищо общо с предстоящото провеждане на културни мероприятия и футболни срещи на стадион „ Христо Ботев“ . Всички строителни дейности са съобразени с провеждането на финала за Супер купата на България, с мачовете на ПФК Ботев от Европейските клубни турнири, с провеждането на мачове от ЕФБЕТ лига, предстоящи мачове на националния отбор на България и големите концерти, предвидени на спортното съоръжение. Всички ботевисти, пловдивчани и гости на града ще могат да се наслаждават в пълния капацитет на стадион „Христо Ботев“.

С Уважение,
Костадин Филипов
Управител на ДЗЗД “Колежа”

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker