бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Джиджев напуска баскетболния Левски

Иван Джиджев ще се оттегли от президентския пост в баскетболния Левски. Причината е назначението му във футболния Ботев (Пловдив), където Джиджев ще бъде председател на съвета на директорите и няма как да съвместява двете длъжности.

“Ще се промени моето участие в ръководството на клуба. Не мога да бъда на двете места. Законово не знам да има пречка, но няма логика да бъда и в Ботев, и в Левски. Левски остава ангажимент на Велдер Груп, така че друг представител на компанията ще излъчим, за да бъде собственик на тима”, коментира ситуацията Джиджев, който е в чужбина.

“Сините” бяха спасени под негово управление в началото на 2009 година, когато компанията сложи логото си върху екипите на клуба. В рамките на 5 години именно Левски се утвърди като най-сериозен конкуретн на Лукойл Академик в родното първенство. За този период съставът на Константин Папазов спечели три купи на България, една в ЕВРОХОЛД Балканска Лига и игра 9 финала във всички турнири.

Тема спорт

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker