Извън България

Джейми Варди ходил пиян на тренировки, но пак не спирал да вкарва

Голмайсторът на Лестър Джейми Варди често е ходил „почерпен” на тренировките на отбора в началото на кариерата си в тима, призна собственикът Аяват Сривадханапрабха.

Футболистът бе привлечен от непрофесионалния Флийтууд Таун през 2012-а за солидните 1 милион паунда, но заради стреса първоначално имал сериозни трудности, които преодолявал обръщайки няколко чашки.

„Той направи невероятен скок в кариерата си, но започна да пие всеки ден. Не знаехме какво да правим. Аз дори разбрах късно, след като някой ми каза, че е ходил пиян на тренировките” заяви босът, цитиран от gol.bg.

Последвал обаче разговор между него и футболиста, който има необходимия ефект. „Казах му – така ли искаш да приключиш кариерата си? Ще прекратим договора ти. Той ми отговори, че не знае какво да прави с толкова пари. Попитах го какви са мечтите му и го накарах да се замисли. След това той спря да пие, започна да работи здраво и просто стана нов човек” добави Сривадханапрабха.

Варди вкара само 5 гола в първия си сезон, но след това се отчете с 16 във втория, помагайки за спечелената промоция, а през този наниза 22 попадения, с които бе с основен принос за спечелването на титлата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker