БотевТопФутбол

Джак Лейн: Очевидно целта в момента е топ 3! Не знаех, че са ме нарекли Джак Изкормвача

Едно от новите попълнения на Ботев (Пловдив) Джак Лейн даде първо интервю пред клубната телевизия на „канарчетата“, в което говори по най-различни теми. Младият играч има вече гол с фланелката на „жълто-черните“ и то в голямото дерби на Пловдив срещу Локомотив.

„Започнах да играя футбол на 4-5 годишна възраст. Играех, защото нямах много приятели и нямаше какво друго да правя, като се преместих в Швеция. Просто излизах и играех футбол, на улицата или на терен, където можех“, започна Лейн.
„Първото нещо, което научих на български, беше „Само Ботев“. Това ми отне известно време. Беше след подписването ми, и опитвах няколко пъти, така че това беше първото нещо, което научих. На първо място, трябва да се развиваме, колкото се може повече“.
„Очевидно в момента целта е топ 3. Очаквам от Лудогорец да са добър отбор, защото съм ги гледал веднъж. Просто включих телевизора, видях ги и си казах „О, това е Лудогорец“. Мисля, че са качествен отбор и имат доста респект в първенството“.
„Искам да дам на феновете добро класиране в края на сезона. Не знаех, че са ме нарекли Джак Изкормвача (смее се). Знам, че повечето хора ме наричат Джак Даниелс, странно е, понеже това е истинското ми име. Но, Джак Изкормвача не звучи зле, да, правил е някои лоши неща, но може да ми остане“, завърши Джак Лейн.
Вижте цялото интервю в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg