Извън БългарияФутбол

Деспасито не е само песен, а и новата фирма на… Ники Михайлов

Вратарят Николай Михайлов е основал втора своя фирма, която привлича вниманието с името си – “Деспасито” ЕООД. Справка в Търговския регистър показва, че тя е създадена на 1 август 2017 г.

Капиталът на дружеството е 100 лева, а Михайлов е управител и едноличен собственик на капитала. Като основна дейност е записано: “Търговско посредничество с текстил, облекло, обувки и кожени изделия”.

Прави впечатление и изписването на латиница – “DESPASITO”. На испански думата, станала популярна покрай песента, се пише “Despacito” и означава “Бавно / бавничко”, пише “Дневник”.

Името на вратаря фигурира в още една фирма – “Гранде НМ”, където е управител и едноличен собственик на капитала. Тя се свързва с управлението на заведението Grande Bar & Dinner в базата на националния отбор по футбол в Бояна.

Михайлов, който е син на президента на БФС Борислав Михайлов, е без отбор и в момента тренира самостоятелно. Той не беше повикан в националния отбир от селекционера Петър Хубчев за мачовете с Швеция и Холандия преди две седмици.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker