Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Дербито на Пловдив отново е на хоризонта, букмейкърите със сензационни коефициенти

Пловдив отново тръпне в очакване на голямото дерби между градските съперници Локомотив и Ботев. В събота от 18:00 часа “смърфовете” и “канарчетата” отново ще влязат в здрава битка за честта и господарството на Пловдив.

Лошата новина е, че има един огромен минус, който ще съпътства 112-ото пловдивско дерби на ниво Първа професионална лига. Заради пандемията от коронавирус няма да бъдат допускани фенове на стадиона в парк “Лаута”, което ще изгуби голяма част от блясъка си.

Феновете на двата тима са едни от най-темпераментните в България и винаги правят запомнящо се шоу на трибуните по време на тези двубои. За голяма жалост на всички този път дербито ще се играе пред празни трибуни. Въпреки всичко обаче привържениците на двата тима ще бъдат пред екраните на своите телевизори и притъили дъх ще очакват развоя на поредното голямо дерби между “черно-бели” и “жълто-черни”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Световният лидер в спортните залагания bet365 определя Локомотив като абсолютния фаворит в двубоя. Коефициента за победа на „смърфовете“ е 1.57, докато ставката за победа на „канарчетата“ е 6.00. Равният резултат пък е определен на 3.80.

tribunasofia

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Локомотив: 1.57
Равенство: 3.80
Победа за Ботев: 6.00
Над 2.5 гола в мача: 1.95
Под 2.5 гола в мача: 1.85

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 27.11.2020 10:20 и подлежат на промяна от букмейкъра.

Прогноза на TribunaPlovdiv.bg:

Двата отбора влизат в двубоя от съвсем различни позиции. Локомотив е втори в класирането, като доскоро дори беше лидер в шампионата, докато Ботев се намира на 10-ата позиция. Въпреки това през годините винаги е ставало ясно, че в този двубой фаворити няма.

През последните две години “смърфовете” определено прогресираха много и това го доказват трите спечелени Купи и участията на тима в европейските клубни турнири. Тази година “черно-белите” бяха изключително близо до подвика на века след като водиха на Тотнъм с 1:0 на Лаута, но два късни гола на “шпорите” попариха мечтите на пловдивчани.

Въпреки всичко това обаче възпитаниците на Александър Тунчев нямат успех над Ботев от финала за Купата на България между двата тима през 2019 година. В последният двубой в Коматево пък тази година “канарчетата” се наложиха с категоричното 2:0.

Общият баланс в “А” група (Първа професионална лига) до този момент е 111 мача – 39 победи за Локомотив, 40 успеха за Ботев, 32 равенства, при голова разлика 130:132.

Нашата прогноза е, че няма да има много попадения в мача.

Прогноза: Локомотив – Ботев / Под 2.5 гола

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker