Букмейкърски новини и казино бонуси

Депозитите с FastPay в SESAME ще носят награди

Sesame отново зарадва своите потребители, след като стана ясно, че всеки един депозит, който е направен чрез FastPay ще носи талон за томбола с 18 бр. Mystery box с изненадващи награди.

За целта трябва да бъдат направени минимум три депозита за поне 20 лв. всеки, за да може да участваш в тегленето.

Всеки депозит ще ти носи един талон за участие, така че „колкото повече, толкова повече“, както е казал Мечо Пух.

Освен всичко друго всеки месец, събирайки талони с твоите депозити, ще можеш да участваш и за голямата награда – 77-инчов Smart телевизор. За да участваш в тегленето, трябва да си събрал поне 30 талона. Късметлията ще бъде обявен на 20.12.2023 г.

Тук можеш да си проверяваш колко талона си събрал:

Съвместната кампания на Sesame и FastPay ще продължи от 15.06 до 17.12.2023 г.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Партньорски код въведи кода BGBONUS за активация на всички налични промоции. Полето Партньорски код излиза само по време на регистрация, така че не пропускай да въведеш кода.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker