Локомотив ПловдивФутбол

Декларация на привържениците на Локомотив Пловдив

Феновете на Локомотив Пловдив излязоха с декларация на фен сайта си Lportala.net.

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив категорично не споделя мнението на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев относно арестите на пловдивски футболни запалянковци на 10 януари 2014 година.

Днес г-н Йовчев заяви в парламента, че целта на тези арести е била „установяване на лица от криминалния контингент – грабежи, разпространение на упойващи вещества и други”.

Най-отговорно заявяваме, че това изказване на министъра на вътрешните работи не отговаря на истината. Хората, които на 10 януари бяха привикани за т.нар. справка, никога през живота си не са задържани, разследвани или съдени за посочените от министъра провинения.

Подобни изявления само компрометират нашите привърженици и им се лепват етикети от обществото. Точно поради тази причина съвсем скоро ще бъде внесена жалба в прокуратурата срещу действията на МВР, които бяха в нарушение на човешките права.

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker