ЛокомотивТопФутбол

Два клуба с много сериозен интерес към звезда на Локомотив

Новото ръководство на Локо Пд все още не е направило конкретна оферта за подновяване на контракта с един от основните играчи на състава в последните години Парвиз Умарбаев.

Националът на Таджикистан прави много силни мачове от началото на годината и е фундаментална фигура в състава. Той е имал разговор с ръководството, но по информация на „Мач Телеграф“ вместо те да му отправят предложение са питали футболиста за условията, които би искал, за да преподпише.
Умарбаев не е пожелал да коментира нито суми, нито бонуси или срок на контракта и продължава да очаква конкретно предложение.
Близки на таджика обаче са категорични, че след оттеглянето на Христо Крушарски той е доста по-склонен да обмисли евентуална промяна на обстановката при подходяща оферта. Към този момент от чужбина няма сериозно предложение, но няколко родни клуба внимателно следят ситуацията около любимеца на „черно-белите“ фенове.
Един от тях е ЦСКА 1948. Треньорът Николай Киров, още докато работеше в Ботев Пд, споделяше, че харесва начина на игра на Умарбаев. За още по-сериозни конкуренти обаче могат да се смятат Славия и Черно море. Именно треньорът на „моряците“ Илиан Илиев привлече Умарбаев в Локо Пд и първи му даде шанс за изява в родния футбол.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg