бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Двама остават в Ботев, започват преговори с Иван Цветков

Ботев (Пд) почти сигурно ще успее да задържи в състава си двама от лидерите – защитника Пламен Николов и халфа Мариян Огнянов, научи “7 дни спорт”. Договорите и на двамата изтичат след края на сезона. Николов и Огнянов са изразили готовност да преподпишат контрактите си с клуба.

Преговорите с Николов са в доста напреднала фаза, дори съществуват немалки шансове те да бъдат финализирани успешно още днес и защитникът да удължи престоя си в Ботев. Николов изчаква за развитие на своя евентуален трансфер в чужбина, като само това е възможно в последния момент да осуети оставането му на “Коматево”.

Според запознати и Мариян Огнянов е готов да поднови договора си с Ботев (Пд), още повече че той не крие, че се чувства морално задължен към клуба, а и семейството му предпочита да остане в Пловдив.

Ръководството на Ботев почти сигурно ще остави малко повече време за размисъл на Огнянов заради демонстрираната от халфа лоялност към клуба. Само съблазнителна оферта от чужбина в близките седмици е в състояние да промени плановете на Огнянов. Очаква се управата да предложи същите условия на Николов и Огнянов, т.е. тавана от 3 хил. евро на месец, който на “Коматево” желаят да запазят и занапред.

Договорът и на капитана Иван Цветков изтича. В Ботев с трепет очакват окончателното решение на виртуоза на “А” група за бъдещето му. Не е изключено още днес да бъдат проведени разговори и с него в тази връзка. Другите двама, чиито договори изтичат, са полският вратар Адам Стаховяк и чешкият халф Томаш Иршак. Към момента индикациите са, че двамата по-скоро няма да останат в клуба и за следващия сезон, но все пак не е изключено да се стигне до сензационен обрат.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker