Ботев ПловдивФутбол

Двамата от Динамо се договориха с Ботев

Александру Куртеан и Сърджан Лучин водят разговори с ръководството на Динамо Букурещ как точно да се разделят с румънския тим, за да преминат в Ботев Пловдив, съобщават днес местните медии, научи TribunaPlovdiv.bg.

Куртеан и Лучин са се договорили с Ботев за личните им условия, като техните най-големи претенции са за заплатите. Най-вероятно двамата ще взимат над 13 хиляди евро на месец. Динамо са готови да се разделят с играчите, но не искат да ги пускат като свободни агенти, а искат да приберат от тях пари. Това може да се окаже пречка за Ботев, защото Динамо искат големи суми за двамата.

Двамата играчи са доволни от офертата на Ботев, като през последната седмица водят непрекъснато разговори със Станимир Стоилов. Днес те са водили преговори с ръководството на Динамо Букурещ, за да бъде задействане процедурата по тяхното преминаване в Ботев, колкото се може по-бързо.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker