Ботев ПловдивФутбол

Дани Златков: ЦСКА или Левски не ме блазни, Ботев (Пд) показва класа в последно време!

Централният защитник на Ботев (Пд) Даниел Златков се завърна в клуба след кратък престой в Черно море. Той даде интервю за колегите от в.”ТемаСпорт”.

Ето какво каза оприличеният като “БГ Роналдо” футболист:

“Щастлив съм Ботев (Пд). В последно време и резултатите ни са добри, което ме прави още по-щастлив. Основната заслуга за това е на Николай Киров. Разбира се, и на момчетата от отбора. Тимът играе стабилно под негово ръководство”.

“Помолих Черно море да ме пуснат, защото исках да се върна в Ботев (Пд). Класирания и моментни състояния не съм гледал. Аз просто исках да с е Тук се чувствам най-добре”.

“Преди време Георги Иванов ме искаше в Левски. Бяха ме уведомили за тази опция, но аз имах договор с Ботев (Пд), а и моето желание бе да остана в Пловдив”.

“Николай Киров не е поставял определени цели за класиране. Ние гоним победа във всеки мач. Разбира се, не винаги се получава. Надявам се да продължим доброто си представяне срещу Берое, Черно море и Левски. Чужденците в Ботев показват класа. С тяхна помощ ми би трябвало отборът да върви във възходяща посока”.

“Изкарах две страхотни години в Ботев (Пд), преди да се върна сега. Градът е красив, феновете са всеотдайни. Сърцето ми е тук. Ако зависи от мен, в България бих играл само за Ботев”.

“Преминаването в ЦСКА или Левски не ме блазни. За мен Ботев (Пд) е нещо много голямо. Целта ми е да пробвам пак в чужбина”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker