бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Даниел Серехидо: Вътре или отвън, аз винаги ще бъда част от Ботев

Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо направи много интересна равносметка за изминаващата 2021 година.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:
С настъпването на Коледа трябва да кажа, че 2021 беше добра и едновременно трудна година. Просто обобщавам, да не отегчавам никого с мислите си: Научих много за футболa, доста различни неща от това, което знаех.
Научих много от хората около мен и имах възможността да се запозная с невероятни характери, всеки от тях различен и интересен. Намерих много нови приятели и малко нови врагове. Много разбрах как работи системата и какво трябва да се промени. Трудна и добра, както споменах. Определено съм по-добър човек и мениджър, отколкото в началото на годината.
Но, това, което винаги ще помня 2021 като годината, в която станах част от отбора на Ботев Пловдив и искам да благодаря на всеки един, който направи това възможно, на феновете, на играчите от всички категории – особено на тези в академията – и на хората, които са работили за клуба под мое управление. Вътре или отвън, аз винаги ще бъда част от Ботев и Ботев винаги ще бъде част от мен.
Благодаря и весела Коледа!!

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker