Ботев ПловдивФутбол

Гугутката прозова: Без бойкот, всички на стадиона срещу Ботев и нека аплодираме Мъри

Ще посрещна с овации Станимир Стоилов, дано някой ден се върне на „Герена”, обяви шефът на НКП

Шефът на НКП на привържениците на Левски Владимир Владимиров призова „сините” фенове да дойдат на стадион „Георги Аспарухов” и да подкрепят отбора в дербито с Ботев (Пд). „Честно казано не знам колко публика ще дойде на двубоя. Доста хора може би са разочаровани, но сега е моментът да подкрепяме”, обяви Гугутката пред „Меридиан Мач”.

„Искам да използвам вашата уважавана медия за трибуна, от която да призова хората да дойдат на стадиона и да кажат мнението си. Ако някой е против Батков, против Тони Здравков, против Христо Йовов, против мен, или който и да е, да си изкаже позицията. Никой няма да го спре. Но нека бъде на стадиона и да говори там. Защото в последните дни излезе, че „качулките” са виновни за всичко. Едва ли не ние сме съблекли Петев и затова Левски е в криза. Само че тези момчета, с качулките, поне показват лицата си и хората ги знаят кои са. Докато всички останали, които критикуват, се крият зад клавиатурите и дори имената си не показват, а стоят зад псевдоними. Елате на стадиона и подкрепете Левски”, каза още Владимиров.

Той бе категоричен, че на този етап не се предвижда нов протест срещу отбора. „Няма да атакуваме играчите. Ние не сме слепи, виждаме, че в момента това са футболистите на Левски. Нека мине мачът и тогава ще говорим. Сега единствено искаме да подкрепим тима”, каза още Гугутката. Той обяви и дали привържениците ще приемат с овации Станимир Стоилов. „Аз лично ще го приема с овации. За другите не мога да кажа. Но позицията на организираните, подчертавам на организираните, за да не ме обвинят, че говоря от името на всички левскари, е, че има само двама българи, достойни да водят Левски -Станимир Стоилов и Димитър Димитров. Не искам да обидя по този начин Тони Здравков, но така мисля. Дано някой ден Мъри се върне на „Герена”, завърши шефът на НКП.

Снимка: TВ7

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker