Ботев ПловдивФутбол

Грънчаров не иска на Герена, иска в Ботев

Македонският национал на Ботев Пд Бобан Грънчаров се надява томахавката да бъде заровена и да остане в отбора на пловдивчани. 31-годишният защитник изхвърча от представителния тим след мача с Берое по решение на спортния директор Александър Александров, с когото влезе в скандал. Всъщност бъдещето на Кривия на поста след Нова година изобщо не е сигурно, пише “7 дни спорт”. По непотвърдена информация Бобан вече е отхвърлил предложение от Ботев Пд за разтрогване на договора му по взаимно съгласие. Контрактът на македонеца с пловдивчани е до лятото на 2015 г., като малко след отстраняването му от отбора той обяви, че смята на остане при жълто-черните докрай, макар и да се наложи само да тича за здраве.

Както писахме, Грънчаров е желан от столичните грандове Левски и ЦСКА, като интересът на сините е значително по-сериозен. Опитният бранител обаче предпочита да остане при Канарчетата. Още повече че нито на Герена, нито на Армията ще получава толкова добри пари, каквито взима на Колежа. Шансът да склони да напусне Ботев Пд, ако помирението не може да се осъществи, е защитникът да бъде атакуван с неустоима оферта от чужбина.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker