Ботев ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Грандиозни събития по случай 110-годишнината на Ботев, феновете събират половината бюджет

На специална пресконференция днес беше представена програмата за 110-годишнината на Ботев (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. Повод за пресконференцията са предстоящите инициативи, които ще се провеждат през годината, както и бюджетът, необходим за тях. За тях повече разяснение дадоха Рашко Стоянов, Бойчо Попов, Леон Анави, както и представители на “жълто-черния” клуб.

„За мен е чест, че съм част от този инициативен комитет. Феновете сме единни и ще разчитаме на подкрепата на всеки един пловдивчанин, както и на мажоритарния собственик на клуба Антон Зингаревич. Прогнозният общ бюджет възлиза на около 100 000 лева. Стартираме дарителска кампания „110 000 лева за 110 години Ботев Пловдив. Целта ни е да съберем половината от тези средства от феновете. За другата половина разчитаме на клуба в лицето на Антон Зингаревич. Най-наситен откъм събития ще бъде месец март. От 11 до 13 март ще има награждаване на заслужили дейци. На 19 март ще реализираме едно дългоочаквано събитие. Първата копка на мемориален парк 110-години Ботев Пловдив. Този парк ще представлява комплекс от мемориални структурни и растителност. Ще издадем юбилейна пощенска марка блок от случай 110 години Ботев Пловдив“, започна Рашко Стоянов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Първото събитие, с което ще стартираме, е детска рисунка. Темата е Ботев (Пловдив). Срок за подаване на творбите е 15-и февруари. Следващата седмица ще обявим как ще стане това. Предвиден е награден фонд. Жури с пловдивския художник Константин Константинов ще оцени творбите.

През март ще има фотоизложба по повод 110 години. Ще бъде открита на 3 март до 15 март в галерия Капана.

tribunasofia

Благотворителен пролетен бал ще се проведе през месец май. Ще бъде финансиран конкурс за идеен проект за паметник на нашата легенда Динко Дерменджиев.

Юни – ще бъде организиран детски футболен турнир Георги Славков Бенкса.

За деня на детето предстои издаването едно много специално детско списание. То ще бъде раздавано безплатно на децата. Чрез него ще покажем и историята на клуба по един модерен начин. С много закачки и смях. Ще има и поуки, разбира се.

Следващото събитие, което ще бъде отново през лятото, ще имам нужда от голяма подкрепа. Очакваме да се включат много пловдивчани – голям концерт на Античния театър, с който ще отбележим официално 110-годишнината на клуба. Поканили сме държавната опера Пловдив и много музикални лица, които ще създадат голям музикален празник.

bet365
Стигаме до есенните месеци, когато ще бъде реализиран документалният филм „Легендите на Ботев (Пд). Акцент ще бъде Динко Дерменджиев – Чико. Длъжници сме на Чико. Всички знаят той колко искаше да види приживе „Колежа“ завършен“, допълниха още Леон Анави и Бойчо Попов“.

Ето как и Вие може да се включите в дарителската кампания за отбелязване на 110 годишнината на Ботев Пловдив:

1. Като направите банков превод в откритата сметка за дарения за кампанията: IBAN : IBAN BG30 TEXI 9545 1004 0180 01, Сдружение ПФК Ботев

2. Чрез системата за електронни разплащания Paypal на: [email protected]

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker