ЛокомотивТопФутбол

Гочо: Очаквам Локомотив да победи, Левски не са кой знае какъв отбор в момента

Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев сподели пред “Тема Спорт” очакванията си за предстоящото гостуване на “черно-белите” на Левски. Той коментира трансфера на Георги Минчев, както и битките, които очакват пловдивчани в първенството.

“Винаги очакванията ми са, че Локомотив ще победи. Левски не са кой знае какъв отбор в момента. Ако футболистите играят концентрирано, може дори да си тръгнат с трите точки от “Герена”. Просто не трябва да се отпускат. Необходимо е да играят здраво и компактно.
“Сините” все още не са обигран отбор. Имат и много млади момчета. Това не е Левски, който го познавахме в миналото. Стартираха посредствено, но след това се подобриха при Станимир Стоилов. Мъри успя да ги вдигне след завръщането си, защото преди това бяха много зле. Той е добър треньор и го показва. Мисля, че ще подобри значително играта и представянето им”, заяви Василев.
“Георги Минчев ще липсва на Локомотив. Той е добър футболист и не знам защо се реши на подобен трансфер. На негово място пристигна Преслав Боруков. Той е добър нападател. Още срещу Левски ще проличи дали ще може да се впише в тима”, добави още Гочо Василев.
“Есента не бе толкова добра. Мисля си, че Локомотив не игра в някои двубои концентрирано и загуби точки, но ако се надъхат и представят компактно, могат да победят всеки отбор в България. Необходимо е да подхождат по-сериозно и да не подценяват никой, защото силите в първенството са изравнени”, каза легендата на “черно-белите”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg