Локомотив ПловдивФутбол

Гочо Василев: Понякога Камбуров много се превъзбужда, къде няма забавяне на пари?

Легендата на Локомотив (Пловдив) се надява отборът му да се възползва от загубата на Лугодорец в Шампионската лига
Легендарният футболист на Локомотив (Пловдив) Георги Василев – Гочо коментира пред „Тема спорт“ ситуацията в любимия си клуб преди гостуването в Разград на шампиона Лудогорец. Според него „черно-белите“ могат да се възползват от загубата на „орлите“ с 0:2 като гости на Апоел Беев Шева в Шампионската лига.

„Локомотив трябва да се възползва. Лудогорец играят много трудно срещу нас, те си го признават. Видя се, че имат много слаби места, видя се, че леко са свалили нивото. Трябва да им влезем по-остро, все пак започнахме силно сезона, а те вече имат 2 загуби в Шампионската лига.

Апоел ги надигра по всички линии и ще им бъде доста трудно да ги елиминират. В България няма кой да им се опъва и те играят по инерция. Като се има предвид, че и съдиите им помагат“, заяви Гочо Василев.

„Не мисля, че Камбуров трябваше да прави така. Крушарски винаги е бил етичен към играчите. Както видяхте, спази си обещанието и се разплати с тях. Е, малко закъсня и те веднага започнаха да мърморят.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Вярно е, че Камбуров е направил много за Локомотив. Вкарва голове момчето, но и той някой път много се превъзбужда. Не трябва така. Във всяко семейство се случват такива работи. Защото, когато има различия, тогава има развитие. Ако всичко върви по мед и масло, няма да стане“, категоричен е Гочо.

„Камбуров не може да поставя такова условие – докато Крушарски е там той няма да се върне. Защото после кой ще му дава парите на него, да го питам. Така с ултиматуми не става. Ами, като се махне Крушарски, какво ще правим тогава?! Тогава няма кой да спаси клуба.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Крушарски е етичен и е много запален по Локомотив. Пред мен каза, че много обича отбора. А такива хора много трудно се намират. Нормално е да има забавяне, къде няма? Все пак играчите взимат много добри пари. Ами ние какво да кажем? Вкарах 157 гола и взех 300 кебапчета“, разпалено коментира Гочо.

Подобни

8 Коментара

  1. Публиката спря да ходи след Велигденският мач Аврамски а ти ми кажи фракциите защо ходят по 36 човека и нещо друго Не уважението към хората даващи пари Крушарски хубав лош дава и не малко без него Катинар.

  2. Gerge. Ti vmesto da lijesh zadnika na tozi selski tarikat, vzemete s Zuma da tarsite nov sponsor. Nali i ti si legenda na kluba? Zashto se izpokrivash, kato stane vapros za rabota? Sydayte v kolata i tragvayte. S toya prostak, nie shte se zatriem kato klub. Ne vijdash li che zaradi negovite postoyanni izcepki, publikata sprya da idva na machovete. Igraem mach s Levski a stadiona pochti prazen. Ti takova neshto pomnish li ot predi? Ne, nali?

    1. Публиката не идва от много време .още от коко насам.като цяло има отлив на зрители по всички стадиони и не е заради крушарски.а за търсене на спонсор ли говорим или за гъби в гората , така се намират хора с пари.айде малко по отговорно да мислим и да си седнем на гъзовете.

    2. Крушарски ли е виновен,че от години все едни и същи хора сме на стадиона,а масата идва само на дербита?Няма кой да инвестира при нас,когато половината тарикати искат да влизат на аванта,кажи ми колко продадени карти има за Бесика,защото поне знам колко са за Спортклуб?Кой луд ще налива в този футбол,при положение,че няма хора на стадиона.С годините ще става по-зле,защото отгоре се спуска Локото да изчезне след време,колкото и да е жалко това.Обясни ми как така на финала 2012 в Бургас бяхме малко над 10 000 ,а на домакинските сме по 2000,пак ли Крушарски е виновен?Защо мълчите,когато се каже,че имаше играчи ,които създаваха вътрешни раздори и гонеха треньори,тъй като не желаеха да гонят цели,а единствено ги вълнуваше парата?Време беше за чистка в Локомотив,а сега е време Крушарски да докара поне двама качествени играчи,за да затвори устите на мрънкащите.След Жоро Илиев никога няма да имаме стабилен собственик,защото никой не иска да ни помогне,ще се борим за оцеляване ,ще бием псевдо грандовете,но пак ще сме зле.Свиквайте и идвайте на мачовете,не да ми мрънкате постоянно!

      1. Хората си тръгнаха от стадионите заради тотомашинациите на Боби перукара и негивата шайка, които дирижират цялото първенство! Между запалянковци вече не се говори за футбол, а за коефиценти.Тоя на кой бил легнал…другия заложил и т.н.
        Именно тотото и уговорените мачове изгониха хората.Вижте какво става по форумите – гивори се само за тото, уговорки, полягания и т.н. но не и за футбол.Хората НЕ са глупаци или блуждаещи УФСИ!Докато БФС не започне да се ръководи от кадърни хора с чест и морал стадионите ше изглеждат празни и грозни.Друга причина е, че футболните клубове се ръководят от хора, които работят на парче т.е. без инвестиции в отбор, база и школа.Защо хорара идват на дербитата само – защото хорара усйат да гледат истински футбол! Керванът си върви, кучетата си лаят…тва е

        1. Трябва да сме реалисти,кое в България е наред та и футбола?
          На база на реалността това са ни възможностите в момента!
          По-добре така,отклкото незнайно колко време по селата по долните дивизии.
          Вижда се че в България никой не иска да дава пари за футбол,иначе богаташ колкото искаш.
          Видяхме и с фенските организации докъде я докарахме-ТРАГЕДИЯ!
          Стигнахме дотам,че да се радваме на 3-4хил с Левски и ЦСКА и Ботев,а преди толкова ходехме на контроли и по-обикновенните мачове.
          Така че аз не ги знам какви са ония ОБЕДИНЕНИ ФЕНОВЕ и колко човека са,но както пише потребител по-горе-ДАЙТЕ ДА СИ СЯДАМЕ НА ЗАДНИЦИТЕ!
          Защото ако не можем да помогнем с нещо,поне да не пречим.
          Крушарски какъвто и да е,с него още по-зле!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker