бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Готов ли е Локомотив за ЛЕ и Купата на България или на “Лаута” отново ще се лъжат?

Отборът на Локомотив Пловдив приключи подготовката си за втория полусезон в “А” група. Момчетата на Александър Станков изиграха общо девет контроли по време на двата си подготвителни лагера в Испания, а ето и каква е равносметката от тях.

“Черно-белите” си тръгнаха с две победи, едно равенство и шест загуби при голова разлика 12:25.

Безспорно в една голяма част двубоите си, “смърфовете” срещнаха далеч не лоши отбори, но може ли това  да служи за успокоение на Александър Станков и компания? По-скоро не. Защото ако Локомотив наистина иска да постигне нещо този сезон, то със сигурност ще трябва да излиза всеки мач за победа, независимо кой ще се противопоставя на пловдивчани.

В същото време една голяма част от привържениците на тима са силно притеснени от  изминалите контроли на отбора, като мнозина ги определят като повече от съмнителни. Други път далеч не одобриха продажбата на Аймен Белаид по посока Левски и заявиха, че им е писнало да слушат старата песен на нов глас.

И са прави, защото на “Лаута” обещанията и действията на ръководните фактори се разминават. Нека се върнем към първите дни от 2014 година, когато от Локомотив официално поставиха точни и конкретни цели –  спечелване на Купата на България и участие в турнира Лига Европа. А има-няма десет дни по-късно се разделиха с един от най-стабилните си играчи през първия дял от шампионата – Аймен Белаид. Малко след това Костас Казнаферис, който се отличаваше също с добра игра напусна “смърфовете”. Така на практика “черно-белите” си поставиха високи цели, но в същото време продадоха двама от най-добрите си играчи. На тяхно място пристигнаха нови четири играчи, от които Жозеф Мендес най-сериозно хвана окото.

В този ред на мисли определено трябва да се запитаме дали на “Лаута” няма да се лъжат отново? Защото привържениците на черно-бялата идея за последните години със сигурност  са се наслушали на много, ама наистина на много обещания от които са били реализирани толкова, че сигурно се побират на пръстите на едната ръка.

А дали Локомотив е готов за Лига Европа и за спечелване на Купата на България ни остава да разберем в следващите няколко месеца…

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Вън санданския от отбора!писна ми от неговото порно на всеки мач,най на края на стадиона ще сме 100 човека заради тоя нещастник,не ми се гледат мачове,които да знам,че са нагласени вече!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker