бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Гонзо: След напускането на Акрапович имаше сътресения в клуба, надявам се след Нова година да започне строежът на стадиона

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо говори пред “Дарик радио” за представянето на “смърфовете” през годината, целите пред пловдивчани, напускането на Бруно Акрапович в посока ЦСКА, както и очакванията си за дербито между “червените” и бившия му тим Левски.

“Наистина годината бе шантава, но нашият отбор не може да е недоволен. Спечелихме две купи, намираме се на второ място, играем добре. Имаше сътресения в клуба с напускането на треньора, но годината е добра за нас. Тръгването на треньора ни постави в неприятна ситуация, но Александър Тунчев и другите в щаба се справят за момента. С Крушарски сме си говорили, че Тунчев ще е наследник на Акрапович. Дойде време да се дава път на младите. Тунчев е един от най-добрите млади треньори в България”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Приех нормално напускането на Акрапович. С него работихме много добре заедно от самото начало. Такива нещаа обаче са нормални във футбола. Той иска да се развива и ЦСКА е по-високо стъпало за него. Единственото разчочарование бе, че не изчака края на сезона. Нямам нищо против Акрапович. Самият клуб прави добрия треньор и добри футболисти. Както и ние не можем без треньор, така и той не може без добри играчи и ръководство. Нашият клуб имаше израстване. То се дължи на всички – президент, треньори, играчи, ръководство”.
“С Милош Петрович уговорката бе, че ако има предложение от друг, клуб, което го удовлетворява финансово той ще напусне, а ние няма да му правим спънки. Преди последния мач той имаше желание да си тръгне и ние го удовлетворихме. Има още двама играчи, които трябва да освободим. Това е нормално във футбола.

“Мисля, че ЦСКА играе добре с Бруно Акрапович и има израстване. Няма нищо официално за Алмейда. Той има договор с нас до лятото. Предложили сме му нов контракт и той го обмисля. Ако прецени може да бъде продаден, но до лятото е футболист на Локомотив и няма как да го изпуснем сега без пари”.

“Левски в момента има сериозни проблеми. Фаворит в дербито е ЦСКА. Искам обаче Левски да победи. В дербито нищо не се знае. Да не стане някаква изненада. В българското първенство има доста такива”.

“В момента сме в добра изходна позиция предвид оставащите мачове. Локомотив може да се намеси в борбата за титлата. В момента Лудогорец има игрово отстъпление и ЦСКА и Локомотив трябва да се опитаме да се възползваме от моментното състояние на разградчани”.

“Спечелването на първата Купа на България бе един тласък за Локомотив и оттогава имаме постоянство. В момента Локомотив показва добро лице и класа в самата игра. Надявам се след Нова година да започне строежа на стадиона “Локомотив”. Вече имаме и разрешение за строеж на базата. Ние трябва там да обърнем внимание, защото това е бъдещето”, сподели Гонзо.

https://www.tribunaplovdiv.bg/новият-коледен-бонус-на-winbet-чист-нов-авто/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Един Коментар

  1. Евала,Гонзо! Дръж печено положението в родния ти клуб! Ти си се доказал като личност и лидер! Бъде здрав и весели празници! Само Локо Пловдив и Водка до Гроб. . .

    6
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker