бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Гонзо: Ръководството изплати една заплата, имаме аргументите да победим Лудогорец

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо коментира предстоящия двубой с шампиона Лудогорец. Гонзо заяви още, че ръководството на “черно-белите” е изплатило една заплата, а до другата седмица всички задължения към футболистите ще бъдат изчистени.

“Наградата, която получихме, е много ценна. Това е признание за целия клуб. Надяваме се тази година да вземем отново Купата и да спечелим още една награда. Доволни сме от точката срещу Черно море. Винаги играем за победа, но предвид това, че бе първи мач, а и лошия терен сме доволни от точката”, сподели Гонзо пред “Дспорт”.

“Лудогорец е най-сериозният отбор в България. Локомотив обаче има своите аргументи да победи. Надявам се да спечелим. Ще обърнем внимание на силните страни на Лудогорец. През годините Локомотив постига добри резултати срещу тях, което ни дава допълнително самочувствие за предстоящия мач”, продължи той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Ръководството изплати една заплата. Собственикът ни увери, че всичко ще бъде изплатено до края на другата седмица. Футболистите са спокойни”.

“Радвам се, че Димитър Илиев два пъти поред печели “Футболист на годината”. Имаме трима играчи, които бяха отличени. Смятам, че всички в тима ще искат да се представят на високо ниво, за да попаднат отново в класацията”.

“Помагаме с каквото можем на Тунчев. Всички в клуба трябва да сме доволни от начина по който води отбора”.

“Надявам се и Левски и ЦСКА да бъдат стабилни, тъй като когато това го има ще има и силен национален отбор”.

“Следя случващото се в Левски, не мога да кажа какво ще е бъдещето на клуба в дългосрочен план. Не заслужават мястото, което заемат, на базата на футболистите, с които разполагат”, обясни Гонзо.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker