ЛокомотивТопФутбол

Гонзо за Крушарски: Започна да си мисли, че разбира повече от всички! Не искам да работим заедно

Бившият спортен директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо за първи път коментира напускането си като шев в отбора на „смърфовете“.

„Ще бъда честен, нямам какво да крия. Христо Крушарски е един много добър човек, който много пъти лишава и себе си, и семейството си, за да издържа футболния клуб „Локомотив“. Но като всички по-богати хора и собственици на клубове, той има много съветници.
Примерно от лятото нещата между нас се промениха. Той почна да си мисли, че може да си прави селекция, че разбира повече от всички нас. Нищо не казвам – това е човекът, който дава пари и сигурно е правилно той да определя политиката. Но пък аз не мога да работя по този начин.
Никога с него не сме имали конфликти, но пък в крайна сметка на базата на тези съветници, действията му и решенията, които взима, са много хаотични. Затова аз не смятам, че мога да работя по този начин.
Но понеже неведоми са пътищата Божии и ние пак ще се видим, аз към него имам уникални отношения, но не искам да работим заедно“, заяви Гонзо пред Ринг.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker