Локомотив ПловдивТопФутбол

Гонзо: Готови сме за Словачко! Не се съмнявам, че феновете ще подкрепят отбора

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо говори преди първия мач от турнира Лига на конференциите, който ще противопостави тима на “смърфовете” срещу чешкия Словачко.

„Спокойни сме, готови сме за мача и се надяваме на добър резултат преди реванша. Ситуацията е спокойна след промените в ръководството. Отборът не го касае, а те са за доброто на Локомотив. Футболистите не би трябвало да са повлияни“, заяви Иванов за “Дарик радио”.

„Ако някой каже, че знае как ще изглежда в първия официален мач, ще излъже. Надявам се момчетата да намерят нужната мотивация, така че да отстранят Словачко. Напрежението е по-голямо в първия мач от евротурнирите. Мисля, че имаме опита да се справим с него. За трета година все пак участваме в евротурнирите“, допълни той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Всеки от новите е привлечен, защото има качества. Ще им трябва време да намерят синхрон с отбора. На подготвителния период имахме проблеми, но контролните мачове са различни от официалните. Подготовката е тежка. Всеки различно поема натоварванията. Отборът е подготвен да изиграе мача на високо ниво“.

„Не смятам, че е проблем това, че треньорът няма да има голям избор. Трансферният прозорец е отворен. Общо шест футболисти взехме. Трябва ни нападател и човек на фланга. Тези неща стават бавно. Който вземем, ще е при нас минимум една година. Не избързваме. Локомотив ще набави нужните футболисти, но търсим качество“.

tribunasofia

„Знам за футболистите, към които има интерес. Все пак тези футболисти (Георги Минчев, Бирсент Карагарен и Димитър Илиев) показват добра игра последните две години и всеки дали от чужбина, или България, иска тези играчи. В крайна сметка всеки футболист с договор има цена, която клубът определя. Ако някой даде парите, които клубът иска, те ще бъдат пуснати. За момента няма конкретни оферти. Всичко в медиите са спекулации. Когато пристигне оферта, Локомотив е готов да преговаря“.

„Нямаме здравословни проблеми, което е радващо. Само Карагарен е наказан. Последно картотекирахме Милош Петрович и Олексий Биков, така че отборът ще е в пълен състав, готов за мача. Всеки резултат в полза на Локомотив ще ни даде предимство. Не искам да коментирам цифрово изражение като краен резултат. Това е турнирен мач и трябва да сме предпазливи. Нищо не се решава в този мач“.

„Феновете на Локомотив винаги са подкрепяли отбора си, не се съмнявам ни най-малко, че всеки в Пловдив ще подкрепи отбора. Нямам съмнение в нашите фенове. Най-важно е да ги накараме с игрите си да идват на стадиона. Всеки иска да побеждава отбора му“, каза още един от шефовете на Локомотив Пловдив.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker