Първа ЛигаЦСКА София

Голям удар за Саша Илич! Титуляр на отбора пропуска двубоя със Спартак

Нападателят на ЦСКА Браян Морено няма да бъде на разположение на Саша Илич за предстоящото домакинство на Спартак (Варна).

Срещу ФК ЦСКА 1948 колумбиецът получи петия си жълт картон от началото на сезона (4 в първенството и 1 в турнира за Купата на България) и ще бъде наказан за една среща, пише “Тема Спорт”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В Бистрица вторият най-добър реализатор на ЦСКА се завърна в състава, след като пропусна равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив), тъй като бе болен. Наказан при армейците е и Жеферсон.

tribunasofia

Той е аут за два двубоя заради 9 натрупани официални предупреждения. След домакинството на Спартак тимът посреща Черно море в 1/4-финал за купата на 4 април, вторник, от 20:00 часа.
bet365
За този двубой пък виси Джонатан Линдсет. Норвежецът вече има 4 жълти картона през сезона и при следващо официално предупреждение ще пропусне един мач на червените. След двата варненски сблъсъка за ЦСКА предстои гостуване на Славия в “Овча купел” и вечното дерби с Левски на националния стадион.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker