Левски СофияПърва Лига

Голямо напрежение сред феновете на Левски, летят яростни атаки

Скандалите в ръководството на Левски предизвикаха разкол и в сдружението “Левски на левскарите”, което беше създадено, за да може един ден да държи акциите на клуба и да управлява парите на феновете. След пресконференцията, която фенската организация даде, на която беше атакуван собственикът на Левски Наско Сираков, стартира масово напускане на организацията.

Недоволни членове подеха яростна атака към председателя на “Левски на левскарите” Димитър Костадинов, който е брат на тартора на агитката Любомир Костадинов-Младежа, и бе водещ на споменатата пресконференция.

profittips-the best football tips

На страницата на сдружението в социалните мрежи бяха изписани десетки коментари срещу позицията му срещу Сираков, а отделно много негови членове съобщиха, че спират да са част от него. От “Левски на левскарите” дори са изпратили съобщение на хората си, в което обясняват как да се спре членството.
“Явно доста членове са поискали да напуснат, щом те са пуснали това съобщение до тях. А по моя информация по едно време дори мейла им се е бъгнал от многото молби за напускане. Днес пък една фенска организация отиде на място в офиса им и се отписа демонстративно.
Тези са типичен пример как една идея може да бъде опорочена, когато е изпълнявана от неподходящите хора. В случая – компроментирани интересчии, кланящи се на един вожд и такива водещи се от своята преднамереност и лични пристрастия…”, написа една от популярните фенски страници “Синя приказка”, натрупала популярност през последните две-три години с това, че винаги е на страната на Наско Сираков и е в открит спор с Иво Ивков, НКП и Сдружение “Левски на левскарите”, пише “Мач Телеграф”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker