Ботев ПловдивТопФутбол

Голяма новина за цялата ботевистка общност!

Една от най-големите легенди на Ботев (Пловдив) Динко Дерменджиев – Чико ще има свой паметник на стадион “Христо Ботев”. Това стана ясно след като днес на сесия в Общинския съвет предложението беше гласувано с пълно единодушие, като това е първата стъпка по изграждането на паметника.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Легендарният и незабравим Динко Дерменджиев – Чико ще има свой паметник, изграден на стадион „Христо Ботев“. Днес на сесията на Общински съвет – Пловдив предложението беше гласувано с пълно единодушие, като това е първата стъпка по изграждането на паметника.

Предложението беше входирано от „Фондация Жълто и Черно“ и внесено от г-н Костадин Димитров – кмет на град Пловдив. Преди провеждането на разискванията по точките от дневния ред, думата беше предоставена и на проф. д-р Надя Чернева – чаместник-председател на „Фондация Жълто и Черно“ и племенница на Динко Дерменджиев. Тя накратко представи неговите всеизвестни спортни успехи и човешки добродетели.

В крайна сметка предложение паметник на Чико да бъде изграден на „Колежа“ беше прието с пълно единодушие.

profittips-the best football tips

ПФК „Ботев“ (Пловдив) изказва благодарности на кмета на Община Пловдив, председателя на Общинския съвет, на общинските съветници и служителите на общинската администрация, които участваха в реализацията на тази първа много важна стъпка по пътя към изграждането на паметника. В близките дни очаквайте още информация.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker