Първа ЛигаЦСКА София

Голяма новина за ЦСКА!

Очакваната смяна на собствеността в ЦСКА-София вече е факт. Гриша Ганчев вече не е част от ръководството на “червените”, съобщава “Спортал”.

Според Търговския регистър собствениците на клуба в момента са двама и това са Данаил Ганчев и Данаил Илиев.

profittips-the best football tips

Двамата си делят по 50% от акциите на клуба. Синът на Гриша Ганчев е собственик на капитала на “Литекс” АД, който притежава 50% от капитала на “Спорт инвестмънт”, който пък е едноличен собственик на ЦСКА – София. Това на практика означава, че Данаил Ганчев притежава 50% от собствеността на “червените”.
За Данаил Илиев са другите 50% като собственик на “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука”, като тази фондация притежава “Фонд Спорт”, което дружество пък е собственик на другите 50% от “Спорт Инвестмънт”.
Въпросните промени бяха заявени през Търговския регистър на 30 март, а днес официално бяха вписани.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker