Левски СофияПърва Лига

Голяма новина за Левски!

ПФК Левски ще има нов миноритарен акционер още преди Нова година. Очаква се 10-те процента от дяловете на дружеството да бъдат прехвърлени от тръст “Синя България” на сдружението “Левски на левскарите”.

Решението за това трябва да бъде взето на обявеното за 3 декември редовно годишно събрание на тръста. На него ще бъде гласувано процентите да станат притежание на сдружението.
Треньорът Станимир Стоилов е член и на двете организации и е запознат с идеите за смяна на притежателя на миноритарния пакет, пише „Тема спорт“.
Според източници от “Герена” е възможно акциите на Наско Сираков да бъдат джиросани на кандидат-купувача “Спорт Рипъблик” преди Нова година.
Той притежава пакет от около 86%, а още 4% са в ръцете на други по-дребни акционери, между които и бившият бос на клуба Тодор Батков.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker