бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Големи промени предстоят в управата на Локо (Пд)

Кардинални промени предстоят в Локомотив Пловдив, съобщава “Марица”. В управата на клуба влиза бизнесменът Здравко Владимиров Иванов. Човек с тези три имена е собственик на една от големите колекторски фирми СГ Груп.

В компанията той е съдружник с литовеца Лауринас Розгис, за когото миналата седмица настоящият мажоритарен собственик Христо Крушарски обяви, че ще е финансов директор.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Промените ще станат факт на предстоящото общо събрание на акционерите, което е обявено за 15 юли от 13 часа на Лаута. Съветът на директорите ще бъде намален от пет на трима членове. В новата управа освен Крушарски ще влезе още Здравко Иванов, а Радко Врагов остава от старите членове. Спортният директор Георги Иванов, треньорът на женския тим на Локо Ангел Славов и директорът на ВК Георги Узунов отпадат.
Акционерното дружество ще бъде представлявано едновременно от двама изпълнителни директори, които ще бъдат избрани допълнително.

Ето дневния ред на редовно годишно Общо събрание на акционерите на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД:

1. Приемане на одитирания годишен финансов отчет на дружеството за 2020г.;

2. Приемане на доклад на регистрирания одитор на дружеството за 2020г.;

3. Избор на регистриран одитор за 2021г.;

bet365
4. Приемане на решение за освобождаване на членовете на Съвета на директорите от отговорност за дейността им през 2020г.;

5. Приемане на доклад за дейността на дружеството за 2020г.;

6. Обсъждане промяна на числеността и състава на Съвета на директорите на “ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД;

7. Вземане на решение за изменение на Устава във връзка с взетото по т. 6 Решение;

8. Възлагане на новосформирания СД по т. 6 да избере 2 /двама/ изпълнителни членове /Изпълнителни директори/ измежду състава си, които ЗАЕДНО да представляват Дружеството пред трети лица.

При липса на кворум на основание чл. 227, ал. 3 ТЗ, във връзка с чл.22,ал.2 от Устава на Дружеството, Общото събрание ще се проведе на 29.07.2020г. в 13.00 часа, на същото място и при същия дневен ред.

https://www.tribunaplovdiv.bg/10-лв-бонус-без-депозит-от-efbet/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker