Локомотив ПловдивТопФутбол

Големи промени на “Лаута”! Лъчезар Димитров и Румен Руйчев депозираха оставките си

ПФК Локомотив излезе с официална информация относно случващото се в клуба през последните дни. Те информираха, че във вторник вечерта е имало среща на акционери, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба, за която TribunaPlovdiv.bg първи ви информира.

От изявлението стана ясно, че изпълнителните директори на отбора Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са поискали да напуснат и са депозирали своите оставки.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).

tribunasofia

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.
Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.
bet365
Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, предстоящите успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!

Само Локо!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker