Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Язов с ексклузивна информация за цялостното довършване на комплекс Локомотив

Продължава да кипи усилена работа по строителството на стадион “Локомотив” в парк Лаута, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. В момента работниците от фирма “Рудин” са наблегнали сериозно на поставянето на козирката на “Южната” трибуна и вдигането на трибуна “Спортклуб” до Кота 0.

Кметът на район “Южен” Костадин Язов, който пряко отговаря за надзора на строителството на комплекс “Локомотив”, сподели изключително интересна и важна информация пред TribunaPlovdiv.bg, в която разкри как вървят строителните дейности по съоръжението, какви етапи следват оттук нататък и кога ще може най-рано да се започне изграждането на “Централната” трибуна”.
“В момента се изпълнява отоплението, вентилацията и климатичната инсталация на двата етажа на “Южната” трибуна”. На козирката са поставени 7 ригела от общо 12. Трябва да се постави и улука. Освен това трябва да бъдат поставени и останалите 5 ригела, но най-вероятно няма да стигне скелето, като първо трябва да се монтира ламарината на едната част от козирката, след което скелето да се премести от другата.
profittips-the best football tips
Идеята е с тази трибуна е до края на май или началото на юни да приключим със строително-монтажните работи, след което да започнем да подготвяме документите за въвеждане в експлоатация”, започна Костадин Язов.
Вижте цялото изказване на кмета на район “Южен” в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker