ЛевскиПърва ЛигаТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Ултраси на Левски се млатят с полицаи в морския курорт Созопол

Истинско зрелищно меле са си спретнали ултрасите на Левски от „София Запад“ и служители на реда от РУ-Созопол в морския курорт Созопол, съобщава „Флагман“.

Масовият бой се случва на полицейския празник 4-ти юли , докато служители на РУ-Созопол се веселели. Час по-късно в болница се озовали трима цивилни служители на РУ-Созопол, които били нападнати от крайните ултраси.
Крайните привърженици на „сините“ нападнали полицейските служители след безобидна забележка, без изобщо да подозират, че това са служители на реда.
Малко след 3:00 часа, когато футболните фенове обърнали солидно количество алкохол и започнали да безпокоят гостите, няколко полицейски служители, които същата вечер отбелязвали националния празник на МВР, се опитали да ги усмирят и им направили забележка.
Изведнъж един от утрасите се насочил към масата на полицаите и започнал да раздава крошета на всички. Другите здрави мъже от „София Запад“ веднага скочили, когато видели, че нападнатите клиенти отвръщат на ударите. Така започнало масовото меле, което нанесло сериозни щети на оборудването на дискотеката. Пострадали са сериозно и нападнатите полицаи.
По случая е образувано досъдебно производство, стана ясно от Районна прокуратура – Бургас. Тече процедура по разпознаване на нападателите и тяхното издирване. Така наречените ултраси са група футболни симпатизанти, които често се забъркват в хулигански прояви. Те са агресивни и през последните дни се подвизават по морето.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker