Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Трибуна “Спортклуб” е почти в историята, вижте какво се случва под “Бесика”

Темповете на строителство на стадион “Локомотив” продължават да се движат в срокове, като на места дори ги изпреварват. Работниците на “Лаута” неуморно работят по двете трибуни (Южна и Спортклуб), като резултатът е видим, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

На “Южната трибуна” всички редове вече са наляти с бетон, и са сложени формите за 12-те колони, на които ще бъде монтирана козирката. Съвсем скоро ще започне да се налива бетон във всяка една от тях.

Паралелно с това голяма част от майсторите работят и в подтрибунното пространство на съоръжението, като там се изпреварват сроковете с месец – два.

Работата по трибуна “Спортклуб” също напредва в бързи темпове. Половината трибуна вече е в историята и е съборена. Сложена е ограда, която отделя игрището от самата площадка, на която ще се изгражда новата трибуна.
Очакванията са до края на календарната година тя да бъде премахната и в началото на новата да се започне изграждането на новата трибуна “Спортклуб”.

Междувременно TribunaPlovdiv.bg научи, че на “Лаута” очакват комисия, която да оцени свършената работа по трибуна “Бесика”, след което да бъде издаден и документа за въвеждане на трибуната в експлоатация (Акт 16).

Нашият екип засне и страхотни кадри в самата вътрешна част на трибуната, като може да видите помещенията за ресторанта, музея, феншопа и т.н.

Вижте още в прикачените видеа:

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker