ЛокомотивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Стадион „Локомотив“ придобива европейски вид, „Бесика“ ще бъде бижу

Работата по трибуна „Бесика“ на стадион „Локомотив“ не спира, а половината козирка вече е поставена, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg. Съвсем скоро скелето ще бъде преместено от другата половина на трибуната, за да бъде поставена и втората част от козирката.

Разбира се предстои още доста работа преди феновете на „смърфовете“ да бъдат допуснати на новата „Бесика“, като това най-вероятно ще се случи в края на август.
Освен по покриването на трибуната работниците не спират да работят и по подтрибунното пространство, където ще се намира фенмагазина на тима, клубният музей, а също така и ресторант. След като всичко по покривната конструкция бъде завършено, ще се премине и към поставянето на седалките.
Усилена работа кипи и по южната трибуна на „Лаута“, която значително напредва. Там скоро предстои наливане на бетон върху плочата на кота 4,55. Следващите нива са на кота 7,80 и кота 14,40.
Теренът на стадион „Локомотив“ също е много освежен. Тревата изглежда в много по-добро състояние от край на миналия сезон и ще бъде в още по-добро за началото на новата кампания. По всичко личи, че новият дом на „смърфовете“ придобива европейски вид, а трибуна „Бесика“ ще бъде истинско бижу.
Вижте още в прикаченото видео:

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker