Първа ЛигаТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Собственик на отбор от Първа лига нахлу на терена и налетя на бой на свой футболист, за да не бие дузпата

Ако все още се питате защо в България няма да има още много години качествен футбол, то отговора може да намерите в следващите редове и видео.

Днес по време на срещата между Царско Село и Локомотив (София), българският футболен запалянко стана свидетел на пореден сериозен резил от ръководни фактори на отбор от Първа лига. В главно действащо лице се превърна собственикът на домакините от Царско Село Стойне Манолов, който нахлу на терена и налетя на бой на негов футболист, който бе решил да изпълни дузпата срещи гостите.

„Царете“ получиха възможност да изпълнят дузпа, но се породи напрежение между капитана на отбора Мартин Кавдански и нападателя Юсуф Яфа. Гамбийският футболист не пожела да даде топката на Кавдански и двамата се спречкаха.

Така се стигна до нахлуването на Манолов, който реши да вземе нещата в свои ръце, сякаш това бе мач от селските групи на България.

След изпълнението на дузпата Кавдански изпусна от бялата точка. Това предизвика подигравателна реакция у гамбиеца, което още повече вбеси Манолов и той отново връхлетя върху футболиста – този път извън терена.

Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Без Депозит, Всеки ден, Всеки печели

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg