Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Работата на “Лаута” тече с пълна сила, трибуна “Спортклуб” наближава Кота 0

Работата по изграждането на стадион “Локомотив” продължава да напредва с всеки изминал ден, а напредъкът по трибуна “Спортклуб” е видим, видя TribunaPlovdiv.bg.

profittips-the best football tips

Там вече се полагат основите на новата трибуна, като съвсем скоро ще бъде излято ново голямо количество бетон. В близките седмици там работата ще достигне Кота 0.
Новият “Спортклуб” ще има наистина внушителни размери, като на практика ще представлява две трибуни тип “Бесика” една до друга.

profittips-the best football tips

Междувременно работата по “Южната” трибуна неспира, като там основно се работи в помещенията в подтрибунното пространство.

profittips-the best football tips

Скелето за поставянето на металната конструкция пък е на 99% готово и там в следващите дни ще започне нейното поставяне.
Вижте още в прикачените кадри:


profittips-the best football tips


Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker