бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Привържениците на Локомотив: Не разделяйте Пловдив!

Привържениците на Локомотив Пловдив се събраха на протест пред Община Пловдив, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg

Веднага след края на Черно-бяла Коледа 2019, запалянковците излязоха на протест за равенство между футболните клубове.

Протестът ще бъде организиран и утре от 11:30 часа отново пред Общината. Оттам феновете на “черно-белите” ще се отправят с шествие до стадион Локомотив за дербито с Левски.

Подобни

4 Коментара

  1. Скъпи жълти курви, кой изиска да се събори вашият общински стадион и да се подготви ЧАСТНА КОНЦЕСИЯ? Кой ви събори стадиона и защо в днешното време на пазарна икономика трябва да се строи стадион на частно дружество с държавни пари?! Откъде накъде изисквате това и с какво право?! По тази логика всеки отбор може да си бутне стадиона и да изиска нов от държавата?! Имайте доблест и отговорете – НЕ Е ЛИ ТОЧНО ТАКА?!

  2. аххахаа ама то ще има още ли бе …. баси жалкото племе да протестираш ПРОТИВ строенето на стадион …. жалка история… дано все пак да не ни го построят и да преместят Ботев да играе на лаута ! ТОГАВА ДА ВИДИТЕ ДАЛИ СМЕ РАВНИ ГЛУПАЦИ На финала се видя равенството в хората …. И каква чест и какъв морал бе олигофрени?!?? Вие се кланите на най-голямата мутра в българската история ! Човека който е убил най-много хора ! И то му се кланите за дето ви купи една титла през 2004 … КАКВА ЧЕСТ КАКВО ДОСТОЙНСТВО БЕ?! Вие на хероин ли сте? Имате 3 гръмнати президента и 2 който ги разследват за уредени мачове ?! ?! КАКВА ЧЕСТ КАКВО ДОСТОЙНСТВО?! Имате точно един читав президент и това е Крушарски и точно него най-много плуете…. Баси жалките създания… Вие живеете в измислен свят… И ако си мислите че може да съберете повече от 30-40 хероинаджии да протестират ПРОТИВ нещо хубаво в тоя град ви желая късмет Д :Д

    1. Ти си пълен олигофрен! Протестира се, не да не се строи стадиона, а след като се отпускат 30 милиона държавни пари на българските данъкоплатци на отбор с 50 милиона дългове, то нека също толкова се отпуснат и за Локомотив! Нека ви построят стадиона, но не на вас 30 милиона за стадион, а на нас 3 за база. Смешно е и очевидно че сте отбора на всяка власт! И дай да не говорим за президенти, че и вашите не са по-читави.. Помним бай Цецко мустака.. За купата пък няма кво да се хвалите 15 хиляди семкаджий,дошли на аванта с безплатни билети и транспорт от ПИМК и КЦМ.. то и затова не се чухте цял мач. Ние може и да бяхме само 9 хиляди, но всички знаещи къде и за какво откват и най-вече не на аванта като вас.. За това цял мач се чувахме ние, докато авантаджиите чоплиха семки и се чудеха какво правят там. Колко жалко е да си вечно недоволен папагал мислещ си, че всеки му е длъжен.. Наркоманчета коматевски, марш обратно по селата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker