ЛокомотивФутбол

ГЛЕДАЙ: Появи се отмененият гол на Карагарен – срамът е за съдията и журналистическата цензура

В 60-ата минута на двубоя между Лудогорец и Локомотив Пд за Суперкупата на България (2:0) „смърфовете“ изравниха напълно редовно резултата след попадение на Бирсент Карагарен.

Голът обаче не бе зачетен, тъй като главният съдия – Ивайло Стоянов, реши, че крилото на пловдивчани е играло с ръка при овладяването на топката.

От репортажът на Диема и сайта Gong.bg ситуацията бе извадена, въпреки че очевидно може да се категоризира като „спорна“ и такава, която да създаде дискусия.

В момента собствеността на Нова телевизия, дъщерният й канал Диема Спорт и спортният сайт Gong.bg, са в ръцете на Кирил Домусчиев.

TribunaPlovdiv.bg се добра до видео, което дава яснота дали голът на Карагарен е правилно отменен:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg