Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Масов бой и безредици на “Лаута”! Има пострадали

Срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Хебър Пазарджик от елитната юношеска група до 16 години е завършила с масов бой и пострадали. Двубоят се е състоял на 24 септември от 13:30 ч. на едно от помощните игрища на стадион “Локомотив” и е завършил с победа на пловдивчани с 4:1. Резултатът е бил 1:1 до 71 мин., след което юношите на Локо отбелязали 3 гола в рамките на 7 минути.

До грозните сцени се е стигнало след последния съдийски сигнал, като по информация на очевидци причината за сбиването са били скандални отсъждания на главния съдия Райко Чакъров. В масовия бой след мача са участвали над 30 души, като по думите на присъстващите в сбиването е имало намесени и жени.

На изпратеното видео се вижда как млади мъже налагат с юмруци и ритници паднал на земята друг мъж, след което се стига и до масово бутане между групи от хора, след удар в лицето.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Според официална информация от полицията на телефон 112 е бил подаден сигнал за сбиване между родители и на място са изпратени екипи на Пето РПУ. При пристигането на униформените обаче не са констатирани лица, които са участвали в сбиването. Няма задържани и сериозно пострадали. Очевидци разказват, че няколко души са били прегледани и превързани от медицински екипи, съобщава “Трафикнюз”.

tribunasofia

Предишната вечер на срещата между мъжките отбори на Локомотив и Славия, завършила 2:0 за пловдивчани, е имало един задържан футболен фен.

🍓 BULKY FRUITS 🍓и Ваня Джаферович само в Alphawin от Amusnet Interactive

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker