Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Изграждаме изцяло нов отбор, искам и Купата и шампионската титла, но трябва реално да гледаме на нещата

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш застана пред медиите минути преди отборът да замине за Садово, където ще проведе първата си тренировка от лятната подготовка.

“В първата пресконференция, която дадох ви казах, защо съм в Локомотив. Тук съм, защото новите собственици ме убедиха, че искат да изграждат, искат да се създаде нещо ново.

Започваме от днес подготовката. Изграждаме изцяло нов отбор. В началото искахме изцяло български футболисти, но истината е, че българските футболисти са по-скъпи от чужденците. Тези, които искаме да вземем или имат договори с други отбори или са скъпи и не можем да си ги позволим. Ще има нови хора, ще идват на проби, днеска започваме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Разбрахте, че терените ни се реновират, затова ще си позволим да тренираме на няколко места извън Пловдив. В събота ще играем контрола с Марица, а в понеделник започва лагера в Банско. Там ще изиграем още четири контроли, след като се върнем още една. Общо ще направим шест проверки”, заяви Александър Томаш пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Двама нови започват с отбора, Георги Каракашев и Пиер Зебли. Зебли пътува все още и не знам дали ще тренира днес. Ще преценя дали ще тренира след като разговарям с него.

tribunasofia

Много информации се появиха (б.р Димитър Евтимов), но когато има нещо реално ще го кажа.

Като казвам, че правим нов отбор имам предвид , че ще имаме поне 6-7 нови, това си е половин отбор. Това не означава, че ще изгоним всички 22 играчи.

Искам да изградим средно европейски отбор. Ако питате мен и Купата и шампионската титла влизат в целите на отбора, но трябва да гледаме реално. И ние искаме Купата и ние искаме Европа, но дори и да не се случи трябва да продължим да работим.

Ще работя с чисто сърце и ще гледам да направя това, което искат собствениците”, заяви още Томаш.

bet365
Вижте цялото интервю в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker